Regnbågslax, svenskodlad. Kryddad och varmrökt på Aspöja i St:Anna skärgård, på gammaldags sätt med alved och enris.
Varmrökt lax med olika smaker:
Hel varmrökt: Lagd i saltlag och sedan varmrökt
Filé med följande kryddor
Naturell: Endast salt
Dill : Dill, salt
Peppar : Olika pepparsorter, salt
Jäger : Senapsfrö, spiskummin, soltorkad tomat, hackad lök, peppar, salt
Tomat : Soltorkad tomat, salt
Honung & Rosepeppar: Marinerad i honung från Vikbolandet och med rosepeppar på.
Vitlök : Hackad vitlök, salt
Naturell : Salt
Gravad laxfilé i bit
Helena Käll 06.04.2017 05:07
Hej!
Beställning
500g varmrökt lax, dill salt
500g varmrökt lax soltorkade tomat salt
Hämtning to 13/4.
Helena Käll/ Carin o Klas
Senaste kommentarer
27.08 | 10:52
Hej har ni öppet idag lördag 27 augusti?
27.08 | 10:23
Hej vill boka bord för 3 personer kl 17 idag om ni har öppet.
25.08 | 11:25
Det går bra Välkomna
25.08 | 08:20
Hej! Vi kommer 6 personer för lunch imorgon fredag vid 13-tiden. Funkar d...